Proiect de lege pentru modificarea şi completarea Noului Cod penal şi a Noului Cod de procedură penală

13 ian. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1834

Despre

  • Hotărârea nr. 25 din data de 8 ianuarie 2015
  • Plenul Consiliului Superior al Magistraturii
  • Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prin Hotărârea nr. 25 din data de 8 ianuarie 2015, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală, cu observațiile formulate de Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Soluția a fost adoptată în ședința din data de 8 ianuarie 2015, aflându-se pe ordinea de zi soluționată la pct. 7.

Sursa: site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Proiect de lege pentru modificarea și completarea Noului Cod penal și a Noului Cod de procedură penală was last modified: ianuarie 13th, 2015 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter