Proiectul ACTIONES – Apel la candidaturi pentru avocați

1 Iul 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 337

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INPPA a anunțat apelul la candidaturi pentru participarea la sesiunile transnaționale de pregătire 3 și 4 dedicate, prima dedicată anti‐discriminării și a doua dreptului penal.

Sesiunile de pregătire transnaționale vor avea loc la 7‐8 noiembrie 2016 în Florența, la Institutul Universitar European și respectiv la 13‐14 decembrie 2016 în Uppsala la Universitatea din Uppsala.

Termenul-limită pentru înscrieri este 11 iulie 2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe detalii accesați apelul la candidaturi în limba română și în limba engleză.

Sursa informației

Proiectul ACTIONES – Apel la candidaturi pentru avocați was last modified: iulie 1st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter