Proiectul de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator a fost înregistrat la Senat pentru dezbatere

1 mart. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2206

Despre

  • Înregistrarea la Parlament a proiectului privind modificarea Legii nr. 192/2006
  • Propunerile de modificare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a anunțat înregistrarea pe rolul Senatului României a proiectului de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator, sub numărul BP 64/25.02.2016, preluat în calitate de inițiatori de 45 de parlamentari din tot spectrul politic.

Proiectul de lege sus-menționat a fost adoptat în unanimitate de Consiliul de Mediere și publicat anterior pe site-ul instituției, în urma efortului comun al membrilor Consiliului de mediere și a dezbaterii publice cu mediatori și reprezentanții corpului profesional. Consiliul a reușit să convingă oamenii politici de importanța inițierii și susținerii modificărilor dorite de mediatori, respectiv:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– introducerea procedurii obligatorii a medierii ca și condiție prealabilă în anumite tipuri de dispute;

– introducerea valorii executorii a acordului de mediere în anumite condiții;

– înființarea institutului de formare continuă;

– organizarea corpului profesional în structuri județene și pe lângă curțile de apel;

– corelarea prevederilor Statutului profesiei.

În continuarea acestui demers, este necesar un efort comun și coeziunea întregului corp profesional al mediatorilor de a continua mobilizarea sprijinului întregului spectru politic și social în vederea promovării modificărilor legislative, consideră Consiliul.

Legături relevante:

Proiectul de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator a fost înregistrat la Senat pentru dezbatere was last modified: februarie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter