Proiectul de modificare a legii avocaților a fost adoptat de Camera Deputaților

19 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1062

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat a fost adoptat în data de 18 octombrie 2016, cu o majoritate de 237 voturi „pentru”, de către Camera Deputaților, care este decizională, anunță UNBR.

Având în vedere că ultimul raport al comisiei juridice, care prevedea o serie de modificări a fost respins, precum și faptul că proiectul a suferit mai multe intervenții pe parcursul procedurilor la Camera Deputaților, UNBR și Universul Juridic vor publica forma adoptată în momentul finalizării editării acesteia de către Cameră.

Pentru a consulta ultimele modificări făcute asupra proiectului, consultați Raportul suplimentar al Comisiei Juridice.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Sursa informației

Proiectul de modificare a legii avocaților a fost adoptat de Camera Deputaților was last modified: octombrie 19th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter