Protecţia secretului corespondenţei, a vieţii intime, private şi de familie, precum şi a libertăţii de exprimare prin jurisdicţia constituţională. Aspecte jurisprudenţiale

16 Feb 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 736

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Protecția secretului corespondenței, a vieții intime, private și de familie, precum și a libertății de exprimare prin jurisdicția constituțională. Aspecte jurisprudențiale was last modified: februarie 14th, 2017 by Ionița Cochințu

Recomandări

Despre autor:

Ioniţa Cochinţu

Ioniţa Cochinţu

Este Magistrat-asistent la Curtea Constituţională a României.

Abonează-te la newsletter