Protocol de colaborare încheiat între INM și INPPI

15 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 242

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data data de 13 ianuarie 2018, Institutul Național al Magistraturii (INM) și Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) au încheiat un protocol de colaborare în vederea îmbunătățirii pregătirii teoretice și practice a auditorilor de justiție, a judecătorilor și a procurorilor, precum și a practicienilor în insolvență, pe teme care țin de dreptul insolvenței.

Astfel, conform prevederilor respectivului protocol, specialiștii din INM și INPPI vor coopera în toate domeniile de interes comun, îndeplinind următoarele obiective:

– organizarea, în colaborare, în condițiile legii, a unor acțiuni de formare inițială a auditorilor de justiție și de formare continuă a judecătorilor și procurorilor, precum și a practicienilor în insolvență, pe teme de interes comun, cu participarea de formatori/experți ai părților, în funcție de nevoile de formare identificate și de resursele disponibile;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– informarea bilaterală cu privire la direcțiile de acțiune și obiectivele generale ale pregătirii profesionale a auditorilor de justiție, judecătorilor, procurorilor și practicienilor în insolvență, precum și cu privire la alte evenimente științifice de interes pentru părți;

– asigurarea diseminării materialelor informative pe teme care țin de dreptul insolvenței către auditorii de justiție, judecători și procurori.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivului protocol, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Protocol de colaborare încheiat între INM și INPPI was last modified: ianuarie 15th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter