INM și CCR au încheiat un protocol de colaborare

21 Noi 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 278

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național al Magistraturii și Curtea Constituțională a României au încheiat un protocol de colaborare în vederea asigurării unei formări profesionale de calitate a judecătorilor, procurorilor și magistraților-asistenți ai Curții Constituționale și a unui schimb de experiență util în domenii de interes pentru ambele părți.

Obiectivele

• Organizarea sau sprijinul acordat în vederea organizării, în colaborare, în condițiile legii, a unor acțiuni de pregătire profesională continuă sau a altor activități științifice comune a judecătorilor, procurorilor, magistraților-asistenți ai Curții Constituționale, în domenii juridice de interes pentru părți, în funcție de nevoile identificate și de resursele disponibile.

• Informarea bilaterală cu privire la direcțiile de acțiune, obiectivele generale ale pregătirii profesionale, conținutul programelor de formare continuă a judecătorilor, procurorilor și magistraților-asistenți ai Curții Constituționale, precum și cu privire la alte evenimente științifice de interes pentru părți.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Obligațiile părților

• Părțile vor asigura, în condițiile legii, prezența unor specialiști în calitate de lectori/formatori, precum și materialele/suporturile de curs ori alte materiale informative necesare evenimentelor și acțiunilor organizate, în funcție de nevoile de formare și colaborare identificate și resursele disponibile.

• Părțile vor asigura selecția unui număr de judecători și/sau procurori, respectiv de magistrați-asistenți ai Curții Constituționale la activitățile organizate conform punctului anterior

• Cu acordul părților și în funcție de tematica activităților organizate conform primului punct, selecția poate fi făcută și din rândul personalului de specialitate juridică din cadrul Institutului Național al Magistraturii și al Curții Constituționale.

• Perioadele, locul de desfășurare a evenimentelor, precum și alte detalii organizatorice vor fi stabilite, pentru fiecare eveniment în parte, de comun acord, între reprezentanții celor două părți.

Durata parteneriatului

• Protocolul se încheie pentru o perioadă de 1 an și intră în vigoare în ziua următoare semnării lui de către părți, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin act adițional.

• De comun acord, părțile vor putea aduce modificări prezentului protocol prin act adițional, dacă este necesar.

• Protocolul încetează prin acordul părților sau prin denunțarea unilaterală comunicată celeilalte părți cu cel puțin 30 de zile înainte.

• Termenul prevăzut la punctul anterior se prelungește până la finalizarea activităților aflate în derulare sau care urmează să se deruleze și pentru care părțile sau una din părți a efectuat cheltuieli.

Sursa informației

INM și CCR au încheiat un protocol de colaborare was last modified: noiembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter