Protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România

19 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 654

Despre

  • Consiliul de Mediere
  • Asociația Municipiilor din România
  • Protocolul de colaborare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Consiliului de Mediere, s-a publicat protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România, semnat la data de 30 iulie 2015.

Obiect principal al protocolului este colaborarea celor două părți în vederea identificării și punerii în practică a măsurilor necesare pentru armonizarea prevederilor legislative din domeniul medierii cu legislația ce guvernează organizarea și funcționarea administrației publice locale, în scopul satisfacerii nevoilor și intereselor generale ale colectivității locale și pentru a asigura buna funcționare a serviciilor publice dezvoltate la nivelul autorităților publice locale, în beneficiul cetățenilor și mai ales în vederea prevenirii și soluționării prin procedura medierii a conflictelor în materie civilă, precum și în alte materii.

Protocolul este valabil un an de la data semnării de către ambele părți. În lipsa unei notificări prealabile, protocolul se prelungește cu perioade de timp egale celei pentru care a fost inițial încheiat.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România was last modified: august 19th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter