Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților

9 iun. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2570

Despre

  • UNBR
  • Ministerul Justiției
  • Congresul Avocaților 2015
  • Protocol privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților
  • Rezervă asupra art. 10

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNBR a fost publicat Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

Protocolul a fost semnat în cadrul Congresului Avocaților 2015 de către ministrul justiției, Robert Cazanciuc și președintele UNBR, Gheorghe Florea. Acesta din urmă și-a exprimat o rezervă față de articolul 10 al Protocolului referitor la cuantumul onorariilor și limita maximă a onorariilor cuvenite avocaților.

Consultați Protocolul în format PDF, publicat pe site-ul UNBR (www.unbr.ro).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 


 

👍Vezi și: Hotărârile și rezoluțiile adoptate de Congresul Avocaților 2015

Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților was last modified: iunie 10th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter