Raportul privind indicatorii economico-financiari ai Consiliului de Mediere în perioada 2011-2015

24 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 494

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

2013 a reprezentat vârful de încasări, veniturile Consiliului de Mediere fiind constituit în proporție de aproximativ 75% din taxa de autorizare mediatori, ca efect al activității furnizorilor de formare, potrivit comunicatului de presă semnat de domnul Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliul de Mediere.

În schimb, 2014 a reprezentat vârful pentru cheltuielile Consiliului de Mediere.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cotizațiile anuale ale mediatorilor reprezintă aproximativ 4% din totalul veniturilor încasate de Consiliul de Mediere.

Consultați Raportul privind indicatorii economico-financiari în perioada 2011-2015.

Sursa informației

Raportul privind indicatorii economico-financiari ai Consiliului de Mediere în perioada 2011-2015 was last modified: iunie 23rd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter