Reacția UNBR față de propunerea legislativă de modificare a Legii Consilierilor Juridici

6 feb. 2016
3 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 5 (3 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.598
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 5 februarie, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității un comunicat referitor la poziția publică a Comisiei Permanente a UNBR cu privire la propunerea legislativă ce vizează modificarea și completarea Legii nr. 514/2003 privind organizarea și exercitarea profesiei de consilier juridic.
 

👍Vezi poziția Comisiei Permanente a UNBR cu privire la propunerea legislativă privind profesia de consilier juridic

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Reacția UNBR față de propunerea legislativă de modificare a Legii Consilierilor Juridici was last modified: februarie 6th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter