Regimul juridic al probelor din auzite în legislaţia Statelor Unite ale Americii. Propuneri de lege ferenda privind reglementarea probelor din auzite în dreptul procesual penal român

16 Oct 2015
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3300

Despre

  • Definiţia probelor din auzite şi elementele acestei definiţii
  • Declaraţii care nu sunt considerate ca fiind probe din auzite (Statements wich are not hearsay)
  • Excepţii de la Regula Probelor din Auzite (Exceptions to the Hearsay Rule)
  • Relaţia dintre Regula Probelor din Auzite (Hearsay Rule) şi Clauza de Confruntare (Confrontation Clause)
  • Propuneri de lege ferenda privind limitele utilizării probelor din auzite în dreptul procesual penal român

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Regimul juridic al probelor din auzite în legislația Statelor Unite ale Americii. Propuneri de lege ferenda privind reglementarea probelor din auzite în dreptul procesual penal român was last modified: octombrie 15th, 2015 by Hunor Kádár

Recomandări

Despre autor:

Hunor Kádár

Hunor Kádár

Este avocat colaborator în cadrul Societății Civile de Avocați Kovacs & Asociații, asistent universitar asociat în cadrul Universității Sapientia din Cluj-Napoca, autor a numeroase articole publicate în reviste de specialitate din țară și din străinătate și doctorand în cadrul Școlii doctorale a Universității din Pecs.

Abonează-te la newsletter