Regimul juridic al titlurilor de credit

23 nov. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 527

Despre

  • Noțiunea de titlu de credit nu indica ceva determinat, concret. În realitate nu întâlnim un titlu de credit în stadiu pur, ci documente în care regăsim caracteristicile generale ale acestei categorii juridice , dar care în același timp au elementele particulare prin care se diferențiază unele de altele...

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Regimul juridic al titlurilor de credit was last modified: noiembrie 22nd, 2017 by Vasile Luha

Recomandări

Despre autor:

Vasile Luha

Vasile Luha

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Abonează-te la newsletter