Regimul juridic aplicabil micului trafic de frontieră în lumina reglementărilor din Uniunea Europeană şi România

16 Oct 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 369

Despre

  • În literatura de specialitate specifică dreptului internaţional public teritoriul de stat, ce constituie una dintre premisele materiale, naturale ale existenţei statului ca subiect originar al dreptului internaţional public, se compune din suprafeţe terestre, acvatice şi aeriene, delimitate de frontiere şi reprezintă elementul esenţial pentru existenţa grupului uman organizat politic în stat şi pentru exercitarea prerogativelor suveranităţii în planul realităţilor interne...

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Regimul juridic aplicabil micului trafic de frontieră în lumina reglementărilor din Uniunea Europeană și România was last modified: octombrie 13th, 2017 by Laura Magdalena Trocan

Recomandări

Despre autor:

Laura Magdalena Trocan

Laura Magdalena Trocan

Este cercetător ştiinţific asociat la Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” din cadrul Academiei Române și conf. univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Abonează-te la newsletter