Reglementările legale referitoare la vânzarea terenurilor agricole din extravilan

15 Mai 2015
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 4,40 din 55 voturi, medie: 4,40 din 55 voturi, medie: 4,40 din 55 voturi, medie: 4,40 din 55 voturi, medie: 4,40 din 5 (5 votes, average: 4,40 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2502

Despre

  • Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării‑cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan
  • Asigurarea securității alimentară, protejarea intereselor naționale și exploatarea resurselor naturale
  • Condiția reciprocității

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Reglementările legale referitoare la vânzarea terenurilor agricole din extravilan was last modified: mai 15th, 2015 by Cristian Jora

Recomandări

Despre autor:

Cristian Jora

Cristian Jora

Este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, directorul Departamentului de drept privat al aceleiași Facultăți și cercetător științific asociat în cadrul Sectorului de drept privat al Institutului de Cercetări Juridice acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter