Repertoriul Legislației României (1864-2015) – Ediția a XX-a

4 aug. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 819
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Legislativ a făcut public, prin intermediul Uniunii Notarilor, Repertoriul Legislației României pentru perioada 1864-2015, ediția a XX-a, o lucrare de referință, care răspunde necesitaților moderne de informare legislativă.

Varianta online a Repertoriului Legislației României, actualizată periodic, poate fi accesată pe pagina de internet a Consiliului Legislativ, la adresa (www.clr.ro).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Repertoriul Legislației României (1864-2015) – Ediția a XX-a was last modified: iulie 28th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter