Reprezentanții UNBR la Conferința Baroului Federal German, la Berlin

3 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 248

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 31 martie 2017, UNBR a anunțat că în perioada 30-31 martie 2017, o delegație a U.N.B.R., compusa din Dr. Ioan Chelaru si Dr. Ion Turculeanu – Vicepreședinți ai U.N.B.R. si Dr. Dan Oancea – Consilier U.N.B.R,. a participat la Berlin la cel de-al 3-lea Forum Internațional al Avocaților, organizat de Baroul Federal German, cu tema „Independența auto-reglementarii – o chestiune a avocaturii” (Independence of Self-Regulation – A Lawyers’ Issue). Auto-reglementarea profesiei de avocat reprezintă un subiect aflat în permanență în atenția politicului, mass-media, diverselor entități ale societății civile, precum și a avocaților înșiși. Conferința și-a propus ca, împreună cu reprezentații sistemului judiciar și ai politicului, cu colegii avocați din Europa și din alte părți ale lumii, să supună dezbaterii participanților:

  • modul în care profesia de avocat trebuie să reacționeze și care ar putea fi căile de întărire și dezvoltare în viitor a profesiei;
  • care sunt avantajele și dezavantajele modelelor existente de organizare a corpului profesional al avocaților;
  • dacă există un model ideal de organizare a profesiei de avocat și, în caz afirmativ, care ar trebui să fie bazele și standardele minimale ale acestuia;
  • ce rol pot îndeplini societatea, politicul, clienții și avocații înșiși în dezvoltarea de structuri moderne de auto-reglementare.

👍Vezi și: Maratonul Legal Point 2 cu ocazia Congresului avocaților 2017 – av dr. Ion Turculeanu, av. Cristina Gheorghe, av. dr. Ioan Chelaru: Provocări și realități ale profesiei de avocat

Reprezentanții UNBR la Conferința Baroului Federal German, la Berlin was last modified: aprilie 3rd, 2017 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter