Reprezentarea convenţională a persoanei juridice în procesul civil. Reglementare şi aspecte practice

17 nov. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1424

Despre

  • Reprezentarea convenţională a persoanei juridice prin persoane fizice
  • Reprezentarea în justiţie a persoanei juridice, asigurată de societăţi (persoane juridice) în temeiul unor contracte de mandat

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Reprezentarea convențională a persoanei juridice în procesul civil. Reglementare și aspecte practice was last modified: noiembrie 16th, 2016 by Tiberiu Patancius

Recomandări

Despre autor:

Tiberiu Patancius

Tiberiu Patancius

Este avocat titular al cabinetului de avocat „Patancius Tiberiu-Vlad” și student-doctorand la disciplina Drept procesual civil în cadrul Facultății de Drept a Universității București.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter