Sesiunea de instruire „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare” (termen-limită: 6 decembrie 2016)

30 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 346

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

MDAC (organizație internațională de apărare a drepturilor omului) și CRJ (organizație neguvernamentală) organizează, între 7-9 Decembrie, la București, sesiunea de instruire: „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare”.

Acest eveniment se adresează avocaților care cred că tinerii și copiii cu dizabilități mintale sunt excluși în mod injust din școală, nu au acces adecvat la servicii medicale, nu sunt incluși în comunitate, sunt supuși abuzurilor și nu au acces la justiție.

Formatorii vor aborda subiecte despre:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

standardele juridice naționale și internaționale și spețe relevante;
tehnici de relaționare și comunicare cu tinerii și copiii cu dizabilități mintale.

Conținutul sesiunii vizează 70% informații din materie civilă și 30% informații din materie penală.

Sesiunea este gratuită și va avea loc în București în limita a 25 de locuri. Pentru participanții din afara Bucureștiului se decontează cheltuielile cu transportul și se asigură cazarea și masa la un hotel din București.

Sesiunea face parte din proiectul condus de MDAC – „Inovarea în formarea avocaților europeni pentru promovarea drepturilor copiilor cu dizabilități”, în parteneriat cu organizații din opt țări europene: Belgia, Bulgaria, Cehia, Irlanda, Lituania, Polonia, România și Slovacia. Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană. CRJ este partenerul român.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 6 decembrie 2016. Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm apelați 021/212. 06. 90 sau 0744. 634. 490, Av. Vadim Chiriac.

Sursa informației

Sesiunea de instruire „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare” (termen-limită: 6 decembrie 2016) was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter