Reuniunea Grupului Consultativ al Consiliului UNBR format din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor

11 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 348

Despre

  • Participarea tinerilor avocați la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat
  • Evoluția profesiei în următorii 10 ani
  • Subiectele propuse

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 14-15 noiembrie 2015 va avea loc, la București, reuniunea Grupului Consultativ al Consiliului UNBR, constituit din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor.

Acest grup de lucru a fost constituit în scopul creării unui cadru care să asigure participarea tinerilor avocați la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat. Aceștia vor comunica în mod constant cu consilierii UNBR astfel încât evoluția profesiei, privită prin prisma tinerei generații, să fie în permanență pe agenda Consiliului Uniunii, a anunțat UNBR.

Vor fi abordate atât subiectele de actualitate, cât și cele privind evoluția profesiei în următorii 10 ani. Printre subiectele propuse a fi abordate sunt următoarele:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

• Piața serviciilor avocațiale. România 2015-2016;

• Perspectivele de dezvoltare a României și evoluția profilului avocatului până în anul 2025;

• Tendințe pe piața serviciilor avocațiale până în anul 2025 și reacția avocaturii la aceste tendințe;

• Managementul și marketingul formei de exercitare a profesiei astăzi;

• Managementul personalului formei de exercitare;

• Dezvoltarea cadrului de exercitare a profesiei de avocat;

• Apărarea profesiei de avocat și creșterea prestigiului avocatului;

• Dezvoltarea capacității operaționale a UNBR;

• Dezvoltarea statului de drept și a justiției.

Inițierea și organizarea consfătuirii naționale a celor mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România și ai conducerii executive a UNBR, în vederea constituirii Grupului de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evoluției profesiei de avocat din România a fost hotărâtă de Consiliul UNBR, întrunit în ședința din 5 septembrie 2015.

Sursa informației este anunțul publicat de UNBR (www.unbr.ro).

Reuniunea Grupului Consultativ al Consiliului UNBR format din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor was last modified: noiembrie 10th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter