Înființarea primei reviste oficiale pentru mediatori – primul număr și concurs

20 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 584

Despre

  • Consiliul de mediere
  • Primului număr al revistei
  • Articole în format editabil
  • Până la data de 15 iunie 2015
  • Concursul „Titlul cel mai bun”

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Consiliului de mediere a fost publicat, în data de 19 mai 2015, următorul comunicat de presă:

„Stimați mediatori,

În scopul construirii primului număr al revistei create de Consiliul de mediere și pusă la dispoziția mediatorilor, vă rugăm să trimiteți materialele dumneavoastră pe adresa de e-mail [email protected] în format editabil, până la data de 15 iunie 2015.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Totodată, redacția revistei inițiază concursul «Titlul cel mai bun», prin care rugăm mediatorii să propună denumirea primei reviste oficiale a Consiliului de mediere.

Cu stimă,
Colectivul de redacție”

Consultați comunicatul pe site-ul Consiliului de mediere (www.cmediere.ro).

Înființarea primei reviste oficiale pentru mediatori – primul număr și concurs was last modified: mai 20th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter