[UPDATE: Adeziunea preşedinţilor şi vicepreşedinţilor curţilor de apel] Rezoluția adoptată în cadrul „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale”

30 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 533

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 mai 2017: Adeziunea președinților și vicepreședinților curților de apel

Președinții și vicepreședinții curților de apel și-au exprimat printr-un comunicat adeziunea la Rezoluția adoptată la data de 29 mai 2017, cu ocazia „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale”.

Comunicatul:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

În cadrul evenimentului „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale” organizat de Consiliul Superior al Magistraturii în perioada 29-31 mai 2017 a fost adoptată o rezoluție ce vizează recunoașterea și asigurarea independenței justiției și consolidarea statutului judecătorilor prin separarea atribuțiilor Consiliului Superior al Magistraturii referitoare la cariera judecătorilor și procurorilor.

Rezoluția adoptată:

Semnatarii rezoluției:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)
[UPDATE: Adeziunea președinților și vicepreședinților curților de apel] Rezoluția adoptată în cadrul „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale” was last modified: mai 30th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter