Rolul judecătorului în procesul civil în realizarea principiilor contradictorialităţii şi al dreptului la apărare

20 oct. 2016
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 5498

Despre

  • Principiul contradictorialității
  • Puterea de apreciere a instanței în ceea ce privește citarea părților
  • Măsuri de administrare judiciară versus dispoziții ce pot constitui obiect al căilor de atac
  • Citarea părților în funcție de puterea de apreciere a instanței înlătură sau nu caracterul obligatoriu al suspendării în caz de lipsă nejustificată a părților?

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Rolul judecătorului în procesul civil în realizarea principiilor contradictorialității și al dreptului la apărare was last modified: octombrie 20th, 2016 by Andrea-Annamaria Chiș

Recomandări

Despre autor:

Andrea-Annamaria Chiș

Andrea-Annamaria Chiș

Este doctor în Ştiinţe juridice (2012), Facultatea de drept, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, calificativ excelent – summa cum laudae, conducător de doctorat prof. univ. dr. Liviu Pop, profesor emerit.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter