România fără corupţie

4 nov. 2016
5 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 55 voturi, medie: 3,00 din 5 (5 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 667

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Știrea zilei vine de la Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a retrimis la Parlament, pentru reexaminare, Legea de modificare a Legii nr. 161/2003, prin care era eliminată incompatibilitatea funcțiilor de primar, viceprimar, președinte și vicepreședinte de CJ cu cea de reprezentant în adunările generale ale societăților comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generală a unor societăți, șeful statului invocând formulări neclare și imprecise în textul adoptatanunță portalul Universul juridic.

De la Guvern, premierul Cioloș vine cu explicații legate de o indemnizație de 8300 euro pe care o primește de la Bruxelles și care scandalizează o parte a opiniei publice.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Mediafax consemnează declarația premierului legată de această retribuție: „Ea se acordă automat, fără nicio obligație din partea persoanelor respective față de Comisia Europeană. E o perioadă de trei ani, a început în noiembrie 2014 și merge până în noiembrie 2017. Ea apare în declarația de avere. Totul a fost făcut transparent”.

Dacă miercuri aflam că se lucrează Dosarul revoluției, ieri news.ro a consemnat declarația Președintelui Asociației revoluționarilor „21 Decembrie 1989”, Teodor Mărieș, care susține că: Anunțul de extindere a urmăririi penale pentru fapte, făcut de procurorii militari de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, vine destul de târziu și demonstrează că nu s-a făcut nimic de când magistrații instanței supreme au aprobat redeschiderea”.

Într-o altă anchetă, cea de la Colectiv, au avut loc ieri, noi audieri.

Patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Cătălin Gancea și Costin Mincu, au ajuns joi dimineața la sediul Parchetului General, acolo unde au fost chemați pentru a li se aduce la cunoștință rezultatul expertizelor făcute de procurori în dosarul care a rămas la parchet. – notează Mediafax.

Joi, la Ambasada Suediei, Laura Codruța Kovesi a fost decorată cu Ordinul Steaua Polară, pentru lupta împotriva corupției din România. Cu această ocazie a declarat că: „Toate încercările de intimidate, de hărțuire în viața personală sau în plan profesional nu au succes, iar meritul ei este de a coordona o echipă de profesioniști, care cred într-o Românie fără corupție – scrie news.ro

S-a lansat Curtea de Arbitraj Internațional Bucureștianunță portalul Universul juridic.

Ultima știre vine din Rusia. Actorul american Steven Seagal a primit cetățenia rusă din partea președintelui Vladimir Putin, au anunțat joi autoritățile de la Kremlin, citate de BBC.

Bună dimineața!

România fără corupție was last modified: noiembrie 3rd, 2016 by Claudiu Pamuc

Recomandări

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter