România și Israel au semnat Declarația Comună privind cooperarea în domeniul justiției

16 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 415

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministrul Justiției, Raluca Prună, și omologul său israelian, Ayelet Shaked, au semnat ieri, 15 septembrie 2016, la Tel Aviv, prima Declarație Comună privind cooperarea în domeniul justiției între Ministerul Justiției din România și Ministerul Justiției al Statului Israel.

După semnarea declarației, Raluca Prună a declarat: „Este un prim pas în stabilirea ulterioară de instrumente juridice de cooperare. Ne dorim ca pe viitor să semnăm un acord bilateral și să stabilim un grup de lucru în materia cooperării judiciare și a relațiilor internaționale. Cred că este important să menținem un dialog permanent, atât la nivel tehnic cât și politic”.

Ministrul Justiției efectuează o vizită de lucru în Statul Israel în perioada 14-18 septembrie 2016. Scopul vizitei este continuarea firească a cooperării de până acum între cele două state partenere și consolidarea și intensificarea dialogului dintre cele două țări în domeniul juridic.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cadrul deplasării, Raluca Prună va avea întrevederi și cu Președintele Curții Supreme de Justiție, Miriam Naor, Procurorul General al Statului Israel, Avichai Mandelblit și Președintele Comisiei pentru Constituție, Justiție și Statul de Drept din cadrul Knesset-ului, Nissan Slomiansky.

Deplasarea ministrului justiției are loc într-o perioada de neliniște pe scena justiției din România, unde un număr semnificativ de magistrați și-au însușit Manifestul pentru justiție și au cerut, printre altele, demisia doamnei Raluca Prună.

Sursa informației

👍Vezi și Memorandumul privind justiția

România și Israel au semnat Declarația Comună privind cooperarea în domeniul justiției was last modified: septembrie 16th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter