S-a înființat Centrul de Studii în Arbitrajul Comercial Internațional în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București

21 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 793
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Senatul Universității din București a aproba solicitarea conf. dr. Claudiu Paul Buglea de înființare în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București a Centrului de Studii în Arbitrajul Comercial Internațional și se avizează Statutul și organigrama, de către Comisia de Regulamente, Incompatibilități și Acordarea Titlurilor Onorifice, potrivit punctului 18 al minutei Senatului Universității din București din data de 17 februarie 2016.

Sursa informației este Universitatea din București (www.unibuc.ro).

S-a înființat Centrul de Studii în Arbitrajul Comercial Internațional în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București was last modified: aprilie 20th, 2016 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter