S-a stins Av. Mircea-Petre Stănculescu

21 nov. 2016
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 639

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Mircea-Petre Stănculescu, fost Vicepreședinte al UNBR, fost Prodecan al Baroului București, membru al Consiliului INPPA.

Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, Baroul București aduce la cunoștința comunității profesionale vestea tristă a decesului Maestrului Mircea-Petre Stănculescu, una dintre cele mai reprezentative personalități ale avocaturii bucureștene și românești. Implicat, ca membru al Consiliului și Prodecan al Baroului București, în reorganizarea profesiei și în reformarea acesteia, după 1990, Mircea Stănculescu s-a distins prin  demnitate, verticalitate și eleganță.

Mircea Stănculescu va rămâne un avocat în față căruia legea își lasă rezistențele deoparte, judecătorii își înving prejudecățile, dacă le au, iar avocații îl salută cu respect și recunoștință”, a spus doamna avocat Ana Diculescu Șova, prietenă și colegă cu avocatul Mircea Stănculescu.

Condoleanțe familiei îndoliate și rămas bun Maestrului,

Avocat Ion Dragne
Decanul Baroului București

Avocații și prietenii vor putea îi aducă un ultim omagiu cu ocazia slujbei de înmormântare care va avea loc marți, 22 noiembrie, ora 13:00, la cimitirul Bellu Ortodox.

S-a stins Av. Mircea-Petre Stănculescu was last modified: noiembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter