S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 326/2015 privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public

29 mai 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 695

Despre

  • Note de fundamentare
  • H.G. nr. 326/2015
  • Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro) au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 326/2015 privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public (M. Of. nr. 330 din 14 mai 2015).

Potrivit respectivelor note de fundamentare: „Din analiza activității inspectorilor antifraudă detașați pe posturi de specialist la parchete, pe semestrul I al anului 2014, a rezultat un volum foarte mare de activitate, un număr mare de dosare economico-financiare care au avut ca obiect indisponibilizarea unor bunuri în valoare totală  de peste 1,5 miliarde lei, iar cuantumul prejudiciilor stabilite de inspectorii antifraudă a fost de peste 4 miliarde lei.

Ca urmare a creșterii volumului de activitate, Agenția Națională de Administrare Fiscală a suplimentat numărul de posturi alocat Direcției de combatere a fraudelor cu 60 de posturi de inspector antifraudă, prin redistribuirea posturilor din cadrul altor structuri ale Direcției generale antifraudă fiscală”.

 
Pentru a vedea respectivele note de fundamentare vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 326/2015 privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Ministerul Public was last modified: mai 28th, 2015 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter