„Săptămâna Juridică” la Cluj-Napoca (11-17 mai)

881       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

  • Cine: Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept
  • Ce: săptămâna Juridică
  • Când: 11-17 mai
  • Unde: Cluj-Napoca

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Săptămâna Juridică” are loc la Cluj-Napoca în perioada 11-17 mai, conform anunțului publicat pe site-ul Asociației Europene a Studențiilor la Drept (ELSA).

Scopul acestui eveniment este acela de a aduce în atenția studenților, și nu numai, aspecte privitoare la situația actuală a justiției din România, precum și receptarea CEDO în diferite contexte legislative. „Săptămâna Juridică” constă în următoarele evenimente:

  1. • În data de 13 mai, departamentul STEP va organiza „Perspective Juridice”, prin care se dorește informarea tinerilor cu privire la posibilitățile de a practica dreptul în „lumea virtuală”, avându-l invitat pe George Zlati;
  2. • Departamentul Seminare și Conferințe va organiza trei conferințe de amploare în datele de 11, 14 și 15 mai. Acestea înglobează teme precum „Justiția în România” și „Receptarea CEDO în actualul context legislativ național și internațional”, avându-i ca invitati pe Monica Macovei, Cristi Danileț, Daniel Buda, Radu Chiriță și Lucian Criste;
  3. • Data de 16 mai va fi dedicată Concursului Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”, organizat de departamentul Activități Academice;
  4. • „Săptămâna Juridică” se va încheia cu Balul Juriștilor.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa: elsa.ro

Accesul la evenimentele organizate de-a lungul săptămânii este gratuit. Consultați anunțul publicat pe site-ul ELSA (www.elsa.ro) sau pagina de facebook a evenimentului (www.facebook.com)

Sursa: facebook.com

 

ELSA („The European Law Students’ Association”/„Asociația Europeană a Studenților la Drept”) a fost fondată în data de 4 mai 1981, la Viena, de către un grup de studenți din Polonia, Austria, Ungaria și Germania de Vest (Republica Federală Germană). Ideea de bază a fost promovarea legăturilor internaționale și a înțelegerii reciproce între studenții la drept de ambele părți ale cortinei de fier.

ELSA România este singura asociație a studenților la drept care activează la nivel național, reunind aproximativ 1000 de membri din Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu și Timișoara.

ELSA România a luat ființă în 1990, iar în 1993 a devenit membru cu drepturi depline al ELSA Internațional.

„Săptămâna Juridică” la Cluj-Napoca (11-17 mai) was last modified: mai 14th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter