Şcoala de vară în Drept European ediția a V-a

26 Iun 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 277

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Centrul Teritorial Timișoara al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara organizează Școala de vară în Drept European ediția a V-a cu tema Obligațiile pozitive ale statelor  în sistemul Convenției Europene a Drepturilor Omului în perioada 10-13 iulie 2017.

Evenimentul se va desfășura la sediul Facultății de Drept, Bd. Eroilor nr. 9A, Timișoara, în Sala de conferințe (parter)

Înscrieri până în data de 7 iulie 2017, la adresa: [email protected]

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Taxa de înscriere: 200 de lei (taxa nu vizează avocații stagiari arondați Centrului Teritorial Timișoara al INPPA, nici studenții selectați ai Facultății de Drept a UVT), Cont bancar: RO25BRDE360SV93304513600, Banca: BRD, Agentia: Continental, Titular: INPPA – Centrul Teritorial Timișoara.

Agenda se poate consulta aici:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Școala de vară în Drept European ediția a V-a was last modified: iunie 26th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter