Școala de vară „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală” – Sinaia

607       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mecanismul Financiar Norvegian, în cadrul Programului RO 24 „Întărirea capacității judiciare și cooperare” 2009-2014

Organizează

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Școala de vară cu tema

„Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală”

 

22-26 iunie 2015

Hotel Rina,

Sinaia

Mecanismul Financiar Norvegian

Proiectul este implementat de CSM, în calitate de Promotor de Proiect

 

Lucrările acestei Școli de vară sunt organizate în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale/Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges”.

Obiectivul general al proiectului vizează susținerea sistemului judiciar prin asigurarea resurselor financiare necesare unei formări profesionale adecvate a judecătorilor și procurorilor în domeniul noilor coduri, jurisprudenței CEDO, eticii și deontologiei profesionale, managementului judiciar,  precum și consolidarea capacității instituționale a CSM, INM, SNG, Inspecției Judiciare și Ministerului Public prin furnizarea echipamentelor necesare desfășurări optime a activităților specifice.

Durata de implementare a proiectului este de 27 de luni (10 martie 2014 – 30 aprilie 2016) și beneficiază de un buget total în valoare de 3.734.426 euro, din care finanțarea norvegiană reprezintă 3.174.262,3 euro (85%), iar cofinanțarea Ministerului Justiției 560.164,2 euro (15%).

La programul de formare vor participa judecători, procurori și grefieri, precum și experți români și străini.

Informații detaliate privind Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, precum și proiectele implementate de Consiliul Superior al Magistraturii se regăsesc la secțiunile dedicate pe pagina de internet a CSM http://www.norwaygrants.csm1909.ro și a Ministerului Justiției http://norwaygrants.just.ro și www.norwaygrants.org.

 

Consultați sursa informației, site-ul INM (www.inm-lex.ro).

Școala de vară „Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală” – Sinaia was last modified: iunie 19th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter