Școala de vară pentru tinerii magistrați din Europa de Sud-Est – Bulgaria

17 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1719

Despre

  • Două locuri disponibile
  • Termen-limită pentru înscrieri: 22 aprilie 2015
  • Perioada de desfășurare: 31 mai - 6 iunie 2015
  • Unde: Sf. Constantin și Elena din Bulgaria
  • Tematica: „Investigații financiare și recuperarea bunurilor provenite din infracțiuni”

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A x-a ediție a „Școlii de vară pentru tinerii magistrați din Europa de Sud-Est” se va desfășura în perioada 31 mai – 6 iunie 2015, în stațiunea Sf. Constantin și Elena din Republica Bulgaria, reiese din comunicatul de presă publicat pe site-ul Ministerului Justiției. Tematica acestei ediții este „Investigații financiare și recuperarea bunurilor provenite din infracțiuni”.

Evenimentul este organizat de Inițiativa Regională Anticorupție (RAI), împreună cu Institutul Național pentru Justiție și Ministerul de Interne din Republica Bulgaria.

Sunt disponibile câte două locuri, unul pentru judecători și celălalt pentru procurori, pentru fiecare stat membru RAI, și anume: Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia. Dată fiind tematica acestei reuniuni, pe lista candidațiilor se pot înscrie și ofițerii de poliție judiciară.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cursurile se vor desfășura în limba engleză, iar costurile necesare participării vor fi acoperite de către organizatori.

Condiții de participare:
• vechime cuprinsă între 1 și 5 ani ca judecător sau procuror definitiv ori ofițer de poliție judiciară, specializat sau cu experiență relevantă în soluționarea dosarelor de corupție;
• printre atribuțiile candidaților se regăsesc: efectuarea investigațiilor financiare și/sau activități legate de recuperarea bunurilor provenite din infracțiuni;
• o foarte bună cunoaștere a limbii engleze (CV-ul va fi redactat în limba engleză);
• să nu fi participat la niciuna din edițiile anterioare ale Școlii de vară;
• motivație de a participa la Școala de vară și completarea unui chestionar ce va fi transmis individual.

Înscrierea este posibilă până la data de 22 aprilie 2015, prin fax 037.204.10.61 sau la adresa de e-mail [email protected]. Numele candidaților aleși în urma analizării CV-urilor vor fi făcute publice pe site-ul www.just.ro la data de 23 aprilie 2015.

Pentru mai multe detalii accesați comunicatul de presă publicat pe site-ul www.just.ro.

Școala de vară pentru tinerii magistrați din Europa de Sud-Est – Bulgaria was last modified: aprilie 17th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter