Școala de vară „Specializarea pe domenii de practică a mediatorilor – o nouă provocare”

582       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

18-19 septembrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

București

Hotel Diesel

Str. Mircea Eliade nr. 113A

Asociația profesională „Colegiul mediatorilor”

 

„Vă invitam să analizăm împreună cu reprezentanți ai organizațiilor profesionale partenere, ai unor instituții publice și ai Consiliului de mediere, pornind de la experiențe ale altor țări în ce privește medierea, dacă și în ce măsura specializarea pe domenii de practică poate contribui la relansarea profesiei de mediator”.

Consiliul de mediere a aprobat în 30 august 2015 acordarea a 10 puncte profesionale pentru mediatorii care participă la „Școala de vară”, ediția a V-a.

Taxa de participare la eveniment este de 200 RON, iar înscrierea se face la adresa [email protected], în limita a 80 de locuri.

Consultați agenda evenimentului.

Sursa informațiilor este anunțul publicat de Colegiul Mediatorilor (www.colegiulmediatorilor.ro)

Școala de vară „Specializarea pe domenii de practică a mediatorilor – o nouă provocare” was last modified: septembrie 14th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter