Școala Națională de Grefieri recrutează formatori cu normă întreagă

4 mart. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 868

Despre

  • Concurs pentru 3 posturi de formatori cu normă întreagă
  • Școala Națională de Grefieri
  • Termen limită: 9 martie 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Școala Națională de Grefieri a anunțat scoaterea la concurs a trei posturi de personal de instruire propriu, respectiv formatori cu normă întreagă.

Cele trei posturi sunt:

Departamentul de formare profesională inițială:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– un post de personal de instruire propriu pentru disciplina Informatică aplicată (Windows, Word, Ecris) sau disciplina Managementul activității grefierului pentru care se caută un grefier cu studii superioare juridice din cadrul instanțelor, specializarea procesul civil;

Departamentul de formare profesională continuă:

– un post de personal de instruire propriu, vacant începând cu data de 16 martie 2015, pentru disciplina Procedură penală pentru care se caută un grefier cu studii superioare juridice (sub rezerva transformării postului) sau un judecător.

Departamentul de formare a formatorilor:

– un post de personal de instruire propriu pentru disciplina Procedură penală pentru care se caută un judecător.

Cerințe:

Candidații trebuie să fie – judecători sau grefieri cu studii superioare – și să îndeplinească cerințele prevăzute de „Statutul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri (recrutare, atribuții, evaluare, revocare)”.

Documentele necesare înscrierii sunt:

– scrisoare de intenție (cu indicarea departamentului/departamentelor și a postului pentru care candidează);
– curriculum vitae;
– un plan de seminar pe tema stabilită de comisia de selecție și materialele didactice aferente;
– înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
– recomandare întocmită de instanța la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie profesională, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Termen-limită:

Cei interesați să candideze pentru unul dintre posturi trebuie să se înscrie până la data de 9 martie 2015. Aceștia vor transmite documentele sus-menționate la nr. de fax 021.310.34.80 sau la adresa de email [email protected].

Interviu:

După depunerea candidaturii urmează un interviu în fața comisiei care presupune și o prezentare demonstrativă a unui fragment din tema planului de seminar.

Pentru mai multe detalii consultați anunțul publicat pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri.

Școala Națională de Grefieri recrutează formatori cu normă întreagă was last modified: martie 4th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter