Scutirea practicienilor în insolvenţă (administrator/lichidator judiciar) de la plata taxelor sau tarifelor pentru serviciile de cadastru şi publicitate imobiliară către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară

17 mart. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 550

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Scutirea practicienilor în insolvență (administrator/lichidator judiciar) de la plata taxelor sau tarifelor pentru serviciile de cadastru și publicitate imobiliară către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară was last modified: martie 15th, 2017 by Andreea-Maria Maxim

Recomandări

Despre autor:

Andreea-Maria Maxim

Andreea-Maria Maxim

Este practician în insolvenţă la Filiala U.N.P.I.R. Cluj, CITR Filiala Cluj S.P.R.L.

Abonează-te la newsletter