Secretul reușitei la Hexagon: munca în echipă

23 Mai 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 393
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept din Craiova a ocupat anul acesta primul loc al podiumului.
„Secretul acestei reușite este lucru în echipă” – ne-a spus Daiana Mona Ciuciulete, studentă în anul 2 la Facultatea de Drept din Craiova.
Hexagonul este un concurs la care an de an se propun subiecte mai dificile, iar studenții sunt pe an ce trece, mai bine pregătiți. „Cred că de la an la an exista echipe mult mai bine pregătite, toți merităm să ne batem pentru titlu, și pot să spun că între noi există o diferență minoră, momentul face diferența” – ne explică  Daiana Ciuciulete, participantă și la ediția de anul trecut a Hexagonului Facultăților de Drept.
După terminarea facultății, Daiana Ciuciulete vrea să urmeze o carieră în magistratură. Are ca model foștii săi profesori de la Facultatea de Drept Craiova, care lucrează în instanțele doljene.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Secretul reușitei la Hexagon: munca în echipă was last modified: mai 23rd, 2016 by Daiana Mona Ciuciulete

Despre autor:

Daiana Mona Ciuciulete

Daiana Mona Ciuciulete

Este studentă la Facultatea de Drept din Craiova.

Abonează-te la newsletter