Ședința Camerei Deputaților: Completarea și modificarea unor dispoziții din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 și alte acte normative

12 Feb 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 151

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința Camerei DeputațilorActele normative aflate pe ordinea de zi
12-13 februarie 2018– Propunerea legislativă pentru completarea art. 99 din Legea educației naționale nr. 1/2011
– Propunerea legislativă pentru modificarea art. 258 din Legea educației naționale nr. 1/2011
– Proiectul de Lege pentru stabilirea conținutului de acizi grași trans în produsele alimentare destinate consumului uman (adoptat de Senat)
– Desemnarea reprezentanților Parlamentului României, Camera Deputaților, în cadrul Consiliului de coordonare al Institutului Național de Administrație
– Raportul privind activitatea Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții pe semestrul I al anului 2017

Potrivit informației publicate pe site-ul Camerei Deputaților (www.cdep.ro), pe ordinea de zi a ședințelor din 12-13 februarie 2018, se află mai multe acte normative.

Vă prezentăm, în continuare, lista privind respectivele acte normative:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

Propuneri legislative examinate în calitate de primă cameră sesizată

– Propunerea legislativă pentru completarea art. 99 din Legea educației naționale nr. 1/2011;

– Propunerea legislativă pentru modificarea art. 258 din Legea educației naționale nr. 1/2011.

 

Proiecte de legi examinate în calitate de cameră decizională

– Proiectul de Lege pentru stabilirea conținutului de acizi grași trans în produsele alimentare destinate consumului uman (adoptat de Senat).

 

Alte inițiative cu propunere de adoptare

– Desemnarea reprezentanților Parlamentului României, Camera Deputaților, în cadrul Consiliului de coordonare al Institutului Național de Administrație;

– Raportul privind activitatea Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții pe semestrul I al anului 2017.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă vizitați site-ul Camerei Deputaților (www.cdep.ro).

Ședința Camerei Deputaților: Completarea și modificarea unor dispoziții din Legea educației naționale nr. 1/2011 și alte acte normative was last modified: februarie 15th, 2018 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter