[UPDATE: Proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)] Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017

5 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 621

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 mai 2017: Consiliul de Mediere a depus proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)

Potrivit comunicatului din data de 2 mai 2017, Consiliul de Mediere a finalizat procedura de depunere a proiectului care privește dezvoltarea medierii în România.

În cele 16 luni de proiect, peste 3.000 de mediatori (cu taxa profesională achitată la zi) vor beneficia de formare continuă gratuită (cu sprijinul formatorilor Institutului Național al Magistraturii), de promovare la nivelul tuturor instanțelor judecătorești (prin amplasarea de monitoare TV în incinta acestora – în vederea publicării permanente a Tabloului Mediatorilor, precum și a spoturilor de promovare a medierii). Nu în ultimul rând, mediatorii vor beneficia de 3 conferințe naționale, precum și de aproximativ 700 de workshop-uri (conferințe) județene.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, cetățenii vor beneficia de suport și informare gratuită – prin intermediul activităților desfășurate de către reprezentanții CPMJ – pe toată durata derulării proiectului.

În cazul evaluării pozitive de către Autoritatea de Management, implementarea proiectului va debuta începând cu toamna acestui an.


Update 7 aprilie 2017: Transmisie LIVE a Ședinței Consiliului de Mediere din data de 7 aprilie 2017

Transmitem în direct prin intermediul Consiliului de Mediere.


Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017

Potrivit comunicatului din data de 30 martie 2017, Consiliul de Mediare convoacă la sediul Consiliului de Mediere:

I – ședința Comisiei Permanente în ziua de vineri, 7 aprilie 2017, ora 11:00 și

II – ședința Consiliului de Mediere în ziua de vineri, 7 aprilie 2017, ora 12:00.

Ordinea de zi:

1. Autorizări / Avizări;
2. Comisii de disciplină;
3. Proiectul P.O.C.A.;
4. Calendarul strategiei de promovare a medierii pentru anii 2017-2018;
5. Diverse.

Eventualele completări la ordinea de zi se vor face până în data de 7 aprilie 2017, ora 11:00.

De asemenea, Consiliul a mai anunțat că în scopul asigurării transparenței decizionale a membrilor Consiliului de Mediere, lucrările ședinței CM vor putea fi urmărite online prin accesarea adresei web www.cmediere.ro/live.

Transmisia live a ședinței Consiliului de Mediere va fi disponibilă începând cu ora 12:00.

[UPDATE: Proiectul național de promovare a medierii (proiectul P.O.C.A.)] Ședință a Consiliului de Mediere în data de 7 aprilie 2017 was last modified: mai 4th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter