Ședința CSM din 6 ianuarie 2015: Note, rapoarte și puncte de vedere

6 Ian 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 480

Despre

  • 6 ianuarie 2015
  • Ședința CSM

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul CSM (www.csm.ro), pe ordinea de zi a ședinței din 6 ianuarie 2015, se află mai multe note, rapoarte și puncte de vedere.

Vă prezentăm, în continuare, respectivele note, rapoarte și puncte de vedere:

– Punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios nr. 29159/2015 referitor la proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi ale Direcției Naționale Anticorupție.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

– Propunerile de numire în funcția de judecător și procuror a judecătorilor stagiari și procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 3 iulie – 5 noiembrie 2015.

– Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 29064/2015 privind desemnarea reprezentantului CSM în comisia de selecție a judecătorului român la Tribunalul Uniunii Europene.

– Nota Direcției afaceri europene, relații internaționale și programe privind desemnarea reprezentanților CSM în vederea participării la întâlnirea echipei de proiect „Standarde VI” din cadrul Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare, care va avea loc Bruxelles, în perioada 21-22 ianuarie 2016.

Raportul de activitate al CSM pe anul 2015.

Alegerea noii conduceri a CSM.

 

Pentru a vedea respectvul comunicat de presă vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

Ședința CSM din 6 ianuarie 2015: Note, rapoarte și puncte de vedere was last modified: ianuarie 5th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter