Abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe, modificarea şi completarea O.U.G. nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016 precum și alte acte normative (aprobate de Guvern)

14 Iun 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 421
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința de GuvernActele normativeSumar
8 iunie 2016Proiect de Lege– Proiect de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe
Ordonanță de urgență– Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal – bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative
Proiecte de hotărâre– Hotărâre pentru abrogarea art. 5 din H.G. nr. 250/1992 privind concediul de odihnă și alte concedii ale salariaților din administrația publică, din regiile autonome cu specific deosebit și din unitățile bugetare

– Hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență familiilor a două victime ale accidentului aviatic produs în data de 2 iunie 2016 în Republica Moldova

Potrivit comunicatelor de presă publicate pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), în ședința din 8 iunie 2016 au fost adoptate mai multe acte normative. Vă redăm, mai jos, lista privind unele dintre respectivele acte normative:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Legi

– Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe

Ordonanțe de urgență

– Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal – bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative (M. Of. nr. 923 din 11 decembrie 2015, rectificat)

Proiecte de hotărâre

– Hotărârea pentru abrogarea art. 5 din H.G. nr. 250/1992 privind concediul de odihnă și alte concedii ale salariaților din administrația publică, din regiile autonome cu specific deosebit și din unitățile bugetare (rep., M. Of. nr. 118 din 13 iunie 1995, cu modif. ult.)

– Hotărârea privind acordarea unor ajutoare de urgență familiilor a două victime ale accidentului aviatic produs în data de 2 iunie 2016 în Republica Moldova ș.a.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe, modificarea și completarea O.U.G. nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016 precum și alte acte normative (aprobate de Guvern) was last modified: iulie 22nd, 2016 by Redacția ProLege

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter