Ședința solemnă a Baroului Timiș din data de 26 ianuarie 2018

31 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 206

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, la data de 26 ianuarie 2018 a avut loc ședința solemnă a Baroului Timiș, organizată cu ocazia împlinirii a 43 de ani de la atestarea Baroului Timiș, la data de 25 ianuarie 1875.

Cu această ocazie, Consiliul Baroului Timiș a acordat diploma de „DECAN DE ONOARE AL BAROULUI TIMIȘ” dlui avocat Ioan Hampu, decan al Baroului Timiș în mandatele 1996-2000 și, respectiv 2000-2004, domnului avocat Lazăr Gruneanțu, decan al Baroului Timiș în mandatele 2004-2008 și 2008-2012 și domnului avocat Valeriu Răuță, decan al Baroului Timiș în mandatul 2012-2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, în această formă solemnă, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului profesional de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat sesiunea septembrie 2017 și au fost acordate diplome și premii avocaților care au obținut rezultate deosebite la examenul de absolvire a INPPA, Centrul Teritorial Timișoara, sesiunea noiembrie 2017.

Din partea UNBR, la ședința solemnă au participat doamna avocat Cristina GHEORGHE, decan al Baroului Brașov și vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul conf. univ. dr. avocat Petruț CIOBANU, prodecan al Baroului București și Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Alături de reprezentanții UNBR, au participat: domnul prof. univ. dr. Zoran Pavlovic, Avocatul Poporului Provinciei Voivodina, domnul prof. univ. dr. avocat Lucian Bercea, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, doamna conf. univ. dr. avocat Raluca Bercea, director al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Centrul Teritorial Timișoara, domnul judecător Marian Bratiș, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, domnul procuror Ion Brașoveanu, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, domnul executor judecătoresc Cristian Mihai Jurchescu, președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, domnul Nicolae Cîrstea, președintele Grupului Universul Juridic.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare mesajul de mulțumire al domnului avocat dr. Sergiu I. Stănilă, adresat domnului președinte av. dr. Gherorghe Florea, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Ședința solemnă a Baroului Timiș din data de 26 ianuarie 2018 was last modified: ianuarie 31st, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter