Sedinţă solemnă 143 de ani de la atestarea Baroului Timiş, la data de 25 ianuarie 1875

173       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Şedinţă solemnă a Consiliului Baroului Timiş, organizată cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiş, la data de 25 ianuarie 1875 📅 26 ianuarie 2018 Timişoara Şedinţă solemnă a Consiliului Baroului Timiş, organizată cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiş, la data de 25 ianuarie 1875

Data 26 ianuarie 2018
Locația Aula Academiei Române - filiala Timișoara

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 26 Ianuarie 2018, în Aula Academiei Române – Filiala Timișoara, a avut loc ședința solemnă a Consiliului Baroului Timiș, prilejuită de împlinirea a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiș, la 25 Ianuarie 1875.

Au acceptat invitația de a participa la acest eveniment, Doamna Avocat Cristina GHEORGHE, decan al Baroului Brașov și vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul conf. univ. dr. avocat Petruț CIOBANU, prodecan al Baroului București și vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul prof. univ. dr. Zoran Pavlovic, Avocatul Poporului Provinciei Voivodina, domnul prof. univ. dr. avocat Lucian Bercea, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, doamna Conf. univ. dr. avocat Raluca Bercea, director al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Timișoara, domnul judecător Marian Bratiș, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, domnul procuror Ion Brașoveanu, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, domnul executor judecătoresc Cristian Mihai Jurchescu, președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, domnul Nicolae Cîrstea, președintele Grupului Universul Juridic.

În cadrul Ședinței solemne, Consiliul Baroului Timiș a acordat DIPLOMA DE DECAN DE ONOARE al Baroului Timiș domnului avocat Ioan Hampu, decan al Baroului Timiș în mandatele 1996-2000 și 2000-2004, domnului avocat Lazăr Gruneanțu, decan al Baroului Timiș în mandatele 2004-2008 și 2008-2012 și domnului avocat Valeriu Răuță, decan al Baroului Timiș în mandatul 2012-2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

De asemenea, pentru prima dată organizată în această formă solemnă, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului profesional de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat sesiunea septembrie 2017 și au fost acordate diplome și premii avocaților care au obținut rezultate deosebite la examenul de absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Timișoara, sesiunea noiembrie 2017.

Ședință solemnă a Consiliului Baroului Timiș, organizată cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiș, la data de 25 ianuarie 1875 was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter