[UPDATE: Anunțul oficial al selecției] CSM a stabilit calendarul procedurii de selecție pentru funcția de președinte al Secției I civile a ÎCCJ

13 Feb 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1028

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 februarie 2017: Anunțul privind selecția pentru funcția de președinte al Secției I civile a ÎCCJ

Prin intermediul comunicatului din data de 10 februarie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a făcut public anunțul privind reluarea procedurii de depunere de candidaturi pentru ocuparea funcției de președinte al Secției I civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Redăm mai jos conținutul acestui anunț.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.roCSM a stabilit calendarul procedurii de selecție pentru funcția de președinte al Secției I civile a ÎCCJ

Potrivit comunicatului CSM din data 9 februarie 2017 (pct.5 din Ordinea de zi soluționată), referitor la hotărârile luate în ședința Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii s-a decis publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor candidaților pentru funcția de președinte al Secției I civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție, conform calendarului estimativ.

De asemenea, s-a stabilit calendarul estimativ în vederea reluării procedurii pentru depunerea de candidaturi pentru funcția de președinte al Secției I civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care să cuprindă următoarele etape:

– 10 februarie 2017: publicarea pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii și a instanței supreme a anunțului privind reluarea procedurii de depunere de candidaturi pentru ocuparea funcției de președinte al Secției I civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
– 10 februarie – 13 martie 2017: depunerea candidaturilor la Consiliul Superior al Magistraturii;
– 14 – 30 martie 2017: verificarea, de către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, dacă judecătorii care și-au depus candidatura au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 sau au colaborat cu acestea și comunicarea rezultatului verificării;
– 17 martie 2017: publicarea pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii a proiectelor de candidatură;
– 14 – 27 martie 2017: verificarea, de către Direcția resurse umane și organizare, a înscrisurilor depuse la dosarele de candidatură și solicitarea completării acestora, după caz;
– 28 – 29 martie 2017: elaborarea Notei Direcției resurse umane și organizare de prezentare a candidaturilor și a documentelor atașate în susținerea acestora;
– 30 – 31 martie 2017: analizarea candidaturilor de către Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii și formularea propunerilor de numire în funcția de președinte al Secției I civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Pentru mai multe informații consultați și nota Direcției resurse umane și organizare nr.2104/2017 privind reluarea procedurii pentru depunerea de candidaturi pentru funcția de președinte al Secției I civile din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

[UPDATE: Anunțul oficial al selecției] CSM a stabilit calendarul procedurii de selecție pentru funcția de președinte al Secției I civile a ÎCCJ was last modified: februarie 13th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter