Seminar Seminar de pregătire profesională cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”

528       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Seminar de pregătire profesională cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” 📅 19 noiembrie 2016 Bacău Seminar de pregătire profesională cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”

Data 19 noiembrie 2016
Locația Aula Universității „George Bacovia”, str. Pictor Aman nr. 96.
Taxa 100 lei/persoană

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), Curtea de Apel Bacău, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău și Baroul Bacău, cu participarea INPPA, organizează sâmbătă, 19 noiembrie 2016, în Aula Universității „George Bacovia”, situată în Bacău, str. Pictor Aman nr. 96, un seminar de pregătire profesională, care va avea ca temă „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”. Se acordă 10 puncte de pregătire profesională continuă.

Vă prezentăm, mai jos, programul acestuia:

PROGRAMUL SEMINARULUI

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

9:00 – 9:30 – Înregistrarea participanților

9:30 – 12:30 – Dezbateri drept penal și drept procesual penal

12:30 – 13:30 – Pauză

13:30 – 16:30 – Dezbateri drept civil și drept procesual civil

La dezbateri vor participa:

I. Drept penal și procedură penală

1. Dl. Adrian Fincă– judecător la Secția Penală a Curții de Apel Bacău cu tema: Aspecte privind procedura de cameră preliminară. Noutăți legislative. Jurisprudența și incidența deciziilor de neconstituționalitate.

2. Dl. procuror Alexandru Porof – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu tema: Asistența juridică în cursul urmăririi penale. Considerații generale.

3. Dl. av. dr. Petruț Ciobanu – Vicepreședinte U.N.B.R. – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept public cu tema: Tehnici speciale de investigare.

4. Dl. av. dr. avocat Mihai Adrian Hotca – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu”, lector INPPA cu tema: Aspecte practice privind evaziunea fiscală și spălarea banilor.

5. Dl. av. dr. Mircea Ursuța – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, lector INPPA cu tema: Sarcina probei în procesul contravențional.

II. Drept civil și procedură civilă

1. Dl. Cezar Ștefănescu – judecător la Secția a II-a Civilă de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Bacău cu tema: Invocarea nulității absolute întemeiată pe clauze abuzive în contractele bancare.

2. Dl. av. dr. Traian Cornel Briciu – Vicepreședinte U.N.B.R., prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București, Director INPPA.

3. Dl. av. dr. Claudiu Constantin Dinu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București, lector INPPA, responsabil pregătire continuă INPPA – drept privat.

4. Domnul av. dr. Horia Țiț – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Director INPPA – Centru Teritorial Iași.

Teme: Aspecte cu privire la aplicarea Noului Cod de procedură Civilă. Judecata în primă instanță și căile de atac. Implicații în materia executării silite.

Taxa de participare este de 100 lei/persoană și se achită la sediul Baroului Bacău sau în contul Baroului Bacău nr. RO83RNCB0026030893380001 – deschis la BCR BACĂU, CUI : 944491.

Relații suplimentare la sediul Baroului Bacău sau la telefon: 0234-570468.

Sursa informației

Seminar de pregătire profesională cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României” was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter