Seminarul INPPI online în direct „Prezentarea principalelor noutăți aduse de reglementările contabile intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2015”

722       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPI a fost anunțat seminarul online în direct, intitulat:

„Prezentarea principalelor noutăți aduse de reglementările contabile intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2015”

(Reglementările contabile privind situațiile financiare anuale individuale și situațiile financiare anuale consolidate aprobate prin OMFP nr. 1802/2014)

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Joi, 11 iunie 2015,

14:00-16:00

Lector-prezentator:

Marian Sacarin

membru al consiliului științific INPPI


 

Seminarul transmis online, în direct, video și audio se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii. Ulterior transmisiunii în direct, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio.

Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa [email protected].

Taxa pentru a avea acces la seminar este de 100 lei  și se achită în contul INPPI.

Seminarul este acreditat INPPI, iar participanții vor primii 4 ore de pregătire profesională.

Pentru mai multe detalii, precum modalitatea de înscriere, vă invităm să accesați anunțul seminarului, disponibil pe site-ul INPPI (www.inppi.ro).

Seminarul INPPI online în direct „Prezentarea principalelor noutăți aduse de reglementările contabile intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2015” was last modified: iunie 5th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter