Seminar Seminarul internațional - „Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriatele înregistrate”

743       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Seminarul internațional – „Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriatele înregistrate” (termen-limită: 19 august 2016) 📅 08 - 09 septembrie 2016 București Seminarul internațional – „Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriatele înregistrate” (termen-limită: 19 august 2016)

Data 08 - 09 septembrie 2016
Locația Centrul de Conferințe „Auditorium Pallady”, Sala Buenos Aires, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3
Taxa 150 euro

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Notarial Român organizează în perioada 8-9 septembrie 2016, la Centrul de Conferințe „Auditorium Pallady”, situat în București, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3, Sala Buenos Aires, seminarul internațional cu tema „Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriatele înregistrate”.

Evenimentul își propune să abordeze teme de interes pentru notari, avocați, judecători și alți specialiști în domeniul dreptului legate de cele două regulamente europene publicate în Jurnalul Oficial al Comunității Europene:

Regulamentul (UE) 2016/1103 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia regimurilor matrimoniale și
Regulamentul (UE) 2016/1104 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia efectelor patrimoniale ale parteneriatelor înregistrate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Seminarul beneficiază de participarea următorilor lectori din țară și din străinătate, profesori universitari și practicieni:

– Orsolya Szeibert, Conf.univ.dr. la Facultatea de Drept, Departamentul de Drept civil, Eötvös Loránd University (ELTE), Budapest – „Regimuri matrimoniale în Europa: diferențele și asemănările în lumina noului regulament al UE și experiențele Codului civil maghiar”;

– Markus Buschbaum, Notar public în Köln, Germania – „Parteneriate civile între persoane de același sex”;

– Raphaëlle de Gourcy, Consilier juridic la CRIDON LYON, France – „Comparație între Convenția de la Haga din 14 martie 1978 și propunerea de regulament privind regimurile matrimoniale”;

– Dan Andrei Popescu, prof.univ.dr., notar public în Cluj, România – „Parteneriatele civile înregistrate – legea aplicabilă și recunoașterea acestora în lumina ordinii publice române”;

– Ioana Olaru, notar public în București, România – „Legea aplicabilă regimului matrimonial. Convențiile matrimoniale”;

– Viviana Onaca, Director Direcția Drept international și cooperare judiciară – „Jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene”.

Cererile de înscriere se trimit până la data de 19 august 2016 la adresa [email protected]. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: +(4031) 437.98.19.
Taxa de participare este de 150 euro și se achită în lei în contul Institutului Notarial  Român: CIF – 26781193, IBAN – RO12RNCB0071115799310001, BCR Sucursala Plevnei, Adresa – București, Str. G-ral H.M. Berthelor, nr. 41, sect. 1. Taxa include contravaloarea mapei evenimentului și serviciile de catering din pauzele de cafea și prânz.

Sursa informației

Seminarul internațional – „Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriatele înregistrate” (termen-limită: 19 august 2016) was last modified: august 19th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter