Serbare Serbarea Crăciunului

434       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Serbarea Crăciunului 📅 14 decembrie 2016 Craiova Serbarea Crăciunului

Data 14 decembrie 2016
Locația Teatrul pentru Copii si Tineret Colibri, Calea București, nr. 56

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului Dolj are deosebita plăcere să vă invite la Serbarea Crăciunului care va avea loc la Teatrul pentru Copii si Tineret Colibri (Calea București, nr. 56) în ziua de miercuri, 14 decembrie 2016, începând cu ora 18:00.

Conform tradiției, Moș Crăciun va împărți daruri copiilor, iar dumneavoastră vă veți bucura de atmosfera specifică sărbatorilor de iarnă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 

Sursa informației

Serbarea Crăciunului was last modified: noiembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter