Seria de conferințe „Introduction to contracts under English Law” – 21 martie – 1 aprilie 2016, București

479       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

21 martie – 1 aprilie 2016

între orele 8:00-10:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept a Universității din București

 Amfiteatrele I și Stătescu

Av. drd. Luminița Gheorghe

Universitatea din București împreună cu ELSA București vă invită la „Introduction to contracts under English Law”, o serie de 10 conferințe susținute de av. drd. Luminița Gheorghe.

Conferințele vor avea loc în limba română și engleză și sunt deschise studenților care sunt în anul II, III sau IV la Facultatea de Drept a Universității din București.

Buna cunoaștere a limbii engleze este o condiție necesară pentru participare.

Conferințele vor avea loc în Amfiteatrele I și Stătescu, în fiecare zi, între orele 8:00-10:00, în perioada 21 martie – 1 aprilie 2016. În data de 21 martie cursul va avea loc în Amfiteatrul I.

Absolvenții seriei de conferințe vor beneficia de 3 credite extra-curriculare, evidențiate în suplimentul diplomei de licență.

Nu este necesară înscrierea administrativă prealabilă pentru a participa la curs.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universității de Drept (www.drept.unibuc.ro).

Seria de conferințe „Introduction to contracts under English Law” – 21 martie – 1 aprilie 2016, București was last modified: martie 4th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter