Sesiunea de transfer a judecătorilor (septembrie-octombrie 2015)

2 Sep 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 726

Despre

  • Tribunale şi curţi de apel: septembrie 2015
  • Judecătorii: octombrie 2015
  • Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta
  • Termenul-limită pentru depunerea cererilor de transfer: 7.09.2015, inclusiv

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Secția pentru judecători a CSM a hotărât că este necesară organizarea unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel în luna septembrie 2015, iar pentru judecătorii în luna octombrie 2015, prin Hotărârea nr. 579/2015, după cum reiese din anunțul publicat de Consiliu.

Lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta se publică pe site-ul CSM, la secțiunea Magistrați – Judecători – Locuri vacate, la data de 1 septembrie 2015 și este disponibilă aici.

Cererile de transfer se depun la CSM cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 7.09.2015, inclusiv, în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (21) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de CSM (www.csm1909.ro).

Sesiunea de transfer a judecătorilor (septembrie-octombrie 2015) was last modified: septembrie 3rd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter