Situația statistică privind acordurile de mediere şi a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015

10 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 623

Despre

  • 103 acorduri de mediere
  • 62 de cauze clasate
  • Situația statistică pe unități de parchet

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Parchetul de pe lângă ÎCCJ a publicat centralizarea datelor statistice privind activitatea parchetelor în anul 2015, anunță Consiliul de Mediere.

Din respectivul document reiese că în anul 2015 au fost soluționate 644.391 cauze, din care 467.206 prin clasare. În aceeași perioadă, în cauzele aflate în cercetare la parchete, au fost încheiate 103 acorduri de mediere și au fost soluționate prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere, 62 de cauze.

Pentru a consulta situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015, vizualizați documentul publicat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Aceste date statistice au fost eliberate în conformitate cu prevederile capitolului III, punctul 1 lit. e) din Protocolul de colaborare încheiat între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliul de Mediere.

Sursa informației este Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în anul 2015 was last modified: februarie 9th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter